10 huhtikuuta 2012

Suunnitelma

Tuli mieleen, että en oo kirjottanu tänne paaston jälkeisestä ajasta ollenkaa. En tosiaan meinaa hypätä suoraan normaaliin ruokavalioon, ku eihän sitä kestä maha eikä mieli. Alkaisin kuitenki vetää herkkuja ihan hirveellä tahdilla, enkä lopettais ku johonki vatsakramppeihin. 


Suunnittelin, että 20.-23. päivä syön vain vihreitä vihanneksia ja sosekeittoja, mutta jätän ylimääräset rasvat ja hiilarit pois. Sen jälkeen vedän neljä päivää melko tiukkaa karppausta, itseasias oon tehny jo ruokasuunnitelmat noille päiville. On aika hankalaa päättää tarkasti, ku koulussa on kuitenki aina vaan jotain tiettyä tarjolla, mut oonki ajatellu tuoda omat eväät mukanani, niin eipähän tartte turhaan mättää mitään mitä ei halua. 


Toki koulun ruoka on terveellistä, ja onhan yleensä mahdollisuus päättää ottaako perunaa/riisiä/tms. tai leipää, pysyykö pelkällä salaattilinjalla vai nakertaako vaan jonku leivän. Koen kuitenki helpommaks, et jos ite tuon eväät, niin ei tartte ainakaan turhaa stressata joka päivää etukäteen. Tietty se, et kuinka "helposti" tää projekti tuleekaan etenemää, selviää vasta tulevaisuudes, että sitte katotaan. Sen verran ainaki oon pitäny suunnitelmasta kiinni, et tänää loppu röökin vetäminen!! Kävin heittää siskolle mun lopputupakat, joten eipähä tuu kiusausta ellei sit kaupasta mee eriksee sellasta hakemaan.


Mulla ei ookkaa tällä hetkellä mitään rahanmenoja, koska asun viel majatalos nimeltä Koti, joten ei tartte asumisesta maksaa, eikä kyllä tuu hussattua alkoholiin, herkkuihin tai tupakkaankaan. Ihan hyvä fiilis siis. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti